Neem contact op

Vragen? Feedback? Of gewoon een berichtje sturen? Neem contact met ons op!

  Meest gestelde vragen

  Dat verschilt per product. Wij hebben weinig voorraad, dus meestal worden de kaarsen op bestelling gemaakt.

  Voor de kaarsen geldt: als je op maandag bestelt, wordt de kaars op dinsdag gemaakt en op woensdag verzonden.

  Voor de schaaltjes geldt: als je op maandag bestelt, wordt het schaaltje binnen 4 dagen gemaakt (t/m vrijdag) en zaterdag verzonden. De schaaltjes duren langer, aangezien deze nog twee keer gesealed moeten worden én dit moet minimaal 24 uur drogen.

  We hebben op de website ook een optie tot ophalen. Echter is dat alleen voor mensen die binnen de gemeente Moerdijk en omstreken wonen. We hebben momenteel nog geen ophaallocatie in een bepaalde stad of winkel. Mocht je het in Zevenbergen willen ophalen, dan sturen we later de exacte locatie toe i.v.m. privacy.

  We hopen natuurlijk dat je heel blij bent met je aankoop, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je het product toch liever terugstuurt. Voor retourneren en/of terugbetalen hanteren wij een termijn van 14 dagen. Lees hier meer ons retourbeleid.

  Alle jesmonite schaaltjes, bakjes, kandelaars en onderzetters zijn dubbel gesealed. Ze zijn dus beschermd tegen water, olie en andere viezigheid. Echter raden we het af om de schaaltjes in de vaatwasser te zetten. De schaaltjes zijn namelijk handgemaakt.

  Zijn je kaarsen gebroken aangekomen? Dat is heel vervelend, maar het kan natuurlijk gebeuren. Je kunt dan een foto van je gebroken kaars(en) sturen naar info@luzzcandle.nl. We kunnen vervolgens het bedrag restitueren of een nieuwe kaars toesturen.

  Alle schaaltjes en bakjes worden handgemaakt van Jesmonite. Het materiaal Jesmonite is een combinatie van gips (een mineraal dat ontstaat uit sedimentair gesteente) en acrylhars op waterbasis. De producten zijn veilige niet-oplosbare alternatieven voor op oplosmiddelen gebaseerde producten zoals glasvezel en polyesterhars. Het zijn ook lichtgewicht alternatieven voor zwaar gietbeton en traditionele steen.

  Al onze bestellingen worden verzonden met DPD. De levertijd van DPD staat momenteel op één dag, maar houdt er altijd rekening mee dat dit wel eens uitloopt naar twee dagen. En uiteraard ontvang je altijd een track & trace code van het pakketje, zodat je de levering zelf in de gaten kunt houden.

  Al onze kaarsen zijn inderdaad 100% vegan. Alle kaarsen, ook de geurkaarsen in de potjes, zijn gemaakt van koolzaadwas. Dit is een van de duurzaamste middelen om kaarsen mee te maken. Het is bijvoorbeeld duurzamer dan Amerikaanse sojawas, aangezien koolzaadwas gewoon in Europa wordt geproduceerd. We proberen onze kaarsen zo duurzaam mogelijk te produceren. Echter is het soms moeilijk te achterhalen waar sommige mallen precies vandaan komen. We streven uiteraard wel naar 100% duurzame kaarsen.

  Scroll to Top