Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetalen en retourneren binnen 14 dagen

We hopen natuurlijk dat u énorm blij bent met uw aankoop, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u het product toch liever terugstuurt. Voor retourneren en/of terugbetalen hanteren wij een termijn van 14 dagen. Vanaf het moment dat u het product binnen hebt gekregen, gaan de 14 dagen in en kunt u het item dus retourneren. Als wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten we vanzelfsprekend het geld van de producten terug.

Als de 14 dagen sinds uw aankoop zijn verstreken, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het item ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangst- of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

  • Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk item dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

Let op: u bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Daarnaast worden verzendkosten niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling

Hoe stuur ik mijn bestelling terug?

Als u besluit uw bestelling te retourneren, kunt u een mail sturen naar info@luzzcandle.nl o.v.v. retourneren en uw ordernummer. Op deze manier meldt u de retournering bij ons aan. Let wel op: de verzendkosten van de retournering zijn voor u.

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als de retourzending is goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Retourverzending

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat de omgeruilde product bij u is, variëren. Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Als de betaling na 3 dagen (nadat we de retourzending hebben geaccordeerd) nog steeds niet op uw rekening staat, kunt u contact opnemen via info@luzzcandle.nl of via ons contactformulier. Dan gaan wij er meteen naar kijken.

Sale items

Normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Cadeau retourneren?

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u opgestuurd. Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan u te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zullen zij uw retourzending te weten komen.

Vragen over retourneren, ruilen of terugbetalingen?

Neem contact met ons op via info@luzzcandle.nl voor vragen over terugbetalingen en retouren.

Scroll to Top