Verzend- & leveringstijd

leveringstijd

Alle kaarsen worden met de hand op bestelling gemaakt. We hebben dus geen voorraad met kaarsen staan. We hanteren daarom een verzendtermijn van 1-3 dagen. Als je bijvoorbeeld op maandag je bestelling plaatst, wordt hij dinsdag gemaakt en woensdag verzonden. Het kan natuurlijk dat de kaars al wel op voorraad is én dan wordt hij direct verzonden. Vandaar dat wij een termijn van 1-3 dagen hanteren.

Verzendmethode

Wij verzenden onze pakketjes altijd met DPD. Als je pakketje verzonden is, krijg je een track en trace code opgestuurd per mail. Zo kun je je pakketje gemakkelijk op de voet volgen. Ook kun je via deze link je bezorg-moment aanpassen. Als je weet dat je niet thuis bent, adviseren wij om het bezorg-moment aan te passen. Er bestaat namelijk een kans dat DPD hem anders naar een ophaalpunt brengt.

Naast de optie ‘bezorgen’, hebben we ook de optie ‘ophalen’. Deze optie is voor de mensen die wonen in en rondom Zevenbergen. Luzz Candle heeft momenteel nog geen winkel, dus het is niet mogelijk om de kaarsen op te halen bij een winkel.

Scroll to Top