Over ons

Handgemaakt & duurzaam

Bij Luzz Candle staan duurzaamheid & creativiteit hoog in het vaandel. Alle producten zijn handgemaakt (met veel liefde) én daar zijn we trots op. Onze kaarsen zijn gemaakt van koolzaadwas. Dit is één van de meest duurzame producten om kaarsen mee te maken. Bovendien proberen we duurzame keuzes te maken in de verzending.

Meet the person behind Luzz Candle

Korte introductie van de persoon achter Luzz Candle. Mijn naam is Yaika, 23 jaar én afgestudeerd communicatieadviseur. Naast het runnen van Luzz Candle heb ik ook een blog (www.yaikatak.nl). Hier blog ik wekelijks over duurzaamheid, lifestyle & beauty, reizen en diversiteit.


Waarom Luzz?

‘Luz’ is het Spaanse woord voor ‘licht’. Na mijn studie wilde ik naar Spanje voor een taalcursus, maar dit kon helaas niet doorgaan door de pandemie. Ik ben graag optimistisch en daarom heb ik deze tijd aangegrepen om mijn andere droom waar te maken: een eigen kaarsenbedrijfje. En op deze manier komt mijn Spaanse droom toch nog een beetje terug ;).
Ook vind ik ‘licht’ een ontzettend mooi woord. Het heeft voor mij persoonlijk namelijk ook een hele spirituele betekenis. Zo kun je je leven verlichten én licht zoeken in de duisternis. Ook in je eigen duisternis.

Scroll to Top